HI, IK BEN BARBARA

Bijna 20 jaar werkte ik voor de talkshows Barend & Van Dorp, Pauw & Witteman, DWDD, RTL Late Night en PAUW.

In de rol van nieuwsredacteur, parlementair redacteur, samensteller en redactiecoördinator heb ik talloze gasten, onderwerpen en interviews voorbereid, beoordeeld, begeleid en geanalyseerd.

Als onderdeel van de eindredactie had ik oog voor de lange termijn en de identiteit van de talkshow. Ook gaf ik mede leiding aan de redactie en heb ik nieuwe redacteuren opgeleid en begeleid.

WAAROM MUGIE MEDIA?

Vanaf mijn eerste dag op de redactie van Barend & Van Dorp was ik verkocht. Mijn grote liefde voor de media en talkshow die daar ontstond, is nooit meer weggegaan. Vol overgave en enthousiasme heb ik mij door de jaren heen ontwikkeld in alle aspecten die nodig zijn om een succesvolle talkshow te maken. Door de verschillende rollen die ik had, heb ik ook de redactie van alle kanten gezien en ervaren. En als redactiecoördinator van PAUW vond ik het een fantastische uitdaging om zowel het programma, de gasten als de collega’s en het team het beste tot hun recht te laten komen.

Vanuit mijn liefde voor de media én mijn motivatie om anderen, voor en achter de camera, in hun kracht te zetten, ben ik Mugie Media gestart. Met Mugie Media coach, train, adviseer en begeleid ik ondernemers, schrijvers, politici, sporters, acteurs, (eind)redacteuren, mediabedrijven, wetenschappers, woordvoerders en mensen met idealen en een missie. In mijn trainingen en coachingsessies staat de persoon en zijn of haar doel centraal. Het uitgangspunt is altijd zijn of haar hulpvraag. Vertrouwen en authenticiteit zijn daarbij de basis waar het uiteindelijk om draait.

HIERMEE KAN IK JE HELPEN

01

TRAINING & COACHING

Wil jij vol zelfvertrouwen het beste uit jezelf halen?

02

MEDIA-
ADVIES

Behoefte aan begeleiding bij of advies over je mediabeleid?

03

CONCEPT-ONTWIKKELING

Op zoek naar een enthousiaste en creatieve denker?